„Cutremur“ la Dinamo: amenzi uriaşe, după ce echipa a ajuns la cel mai slab start de sezon din ultimii 57 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Învinsă cu 0-4 de Viitorul pe teren propriu, formaţia din „Ştefan cel Mare“ e în zona de play-out, deşi, la începutul stagiunii, se vorbea despre câştigarea campionatului.

Ultima înfrângere din campionat a făcut ca atmosfera să devină irespirabilă la Dinamo. 

Eşecul cu Viitorul a scos la iveală şi un alt episod care, într-o primă fază, fusese băgat sub preş de conducere.

Vorbim despre faptul că după partida din Cupa României, la Piatra Neamţ, câştigată chinuit cu Aerostar Bacău (1-0), şase elevi ai lui Miriuţă, Steliano Filip, Hanca, Muţiu, Nedelcearu, Costache şi Dudea s-au îmbătat la hotel, făcând un scandal din cauza căruia ceilalţi oameni cazaţi la hotel au chemat poliţia!

Cum acest episod a fost urmat de înfrângerea cu Viitorul, conducerea roş-albilor a tăiat în „carne vie“. Potrivit Telekom Sport, cinci dintre cei şase petrecăreţi de la Piatra Neamţ au fost amendaţi cu câte 3.000 de euro, singurul care a scăpat fiind Muţiu. Practic, Dudea şi  Costache, care au salarii lunare de 1.000 de euro, vor pierde 25% din salariile anuale.

Miriuţă poate fi înlocuit cu Alexa

Nici relaţiile dintre patron şi antrenor nu sunt dintre cele mai bune la Dinamo. Cum echipa e pe locul 7, de play-out, la trei puncte de poziţia a 6-a, de play-off, Vasilie Miriuţă ar fi vrut ca beţivii de la Piatra Neamţ să fie daţi afară, iar obiectivul să devină evitarea retrogradării!

Patronul Ionuţ Negoiţă n-a fost de acord şi, potrivit „Fanatik“, nu e exclus ca pe viitor Miriuţă să fie schimbat cu Dan Alexa.

Cu doar 21 de puncte strânse în 16 etape, Dinamo are cel mai slab start de sezon din ultimii 57 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite