Cupa Ligii: Pandurii - Dinamo 2-1. Eric a fost eroul gorjenilor, "câinii" au probleme mari în apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric a adus victoria pentru Pandurii
Eric a adus victoria pentru Pandurii

Pandurii au câştigat cu 2-1 jocul cu Dinamo,meci contând pentru manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii. Golurile au fost marcate de Roman (8), Eric (83), respectiv Filip (78) .

Pandurii au câştigat cu 2-1 jocul cu Dinamo de marţi seara, într-un meci contând pentru manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii. Golurile au fost marcate de Roman (8), Eric (83), respectiv Filip (78).  Achiziţiile câinilor, Cristescu, Niculae sau Grozav nu au strălucit, ba chiar portarul francez Farnolle se anunţă de pe acum o afacere proastă pentru Dinamo. Farnolle a ieşit greşit la primul gol şi a mai avut câteva intervenţii nesigure.

În schimb, Pintilli şi Eric, reveniţi la Pandurii, şi-au pus rapid amprenta pe joc şi pe scor. 2-1 şi totul se va decide în „Groapă”, la retur.

Declaraţii

Eric De Oliveira, mijlocaş Pandurii: "Mă bucur că am revenit pe teren şi că mi-am ajutat echipa. Se vede că antrenorul face o treabă bună şi că am lucrat bine în cantonamente.La gol am vrut să centrez, dar m-am răzgîndit şi am şutat. Am avut noroc. Nu pot să fiu nesimţit şi să zic că acolo am vrut să trimit mingea, dar e bine că a intrat în poartă.Echipa s-a întărit cu venirea lui Pintilii şi avem o echipă valoroasă. Sîntem pe locul 12 şi trebuie să muncim. Ar fi frumos pentru această echipă şi pentru suporteri ca să cîştigăm un trofeu în acest sezon. Vom face tot ce putem pentru a cîştiga Cupa Ligii".

Mihai Teja, antrenor Dinamo: "Am întîlnit o echipă foarte bună, omogenă şi cu jucători tehnici. Nu este uşor pentru că am schimbat mai mult de jumătate de echipă şi sînt multe nesincronizări. Nu am făcut un joc bun, un joc strălucit. Noi nu am contat în atac şi am pierdut posesia foarte uşor.

Este bine că am marcat şi mai avem şanse de calificare. Sper ca în următoarele meciuri să jucăm mai bine şi să creştem de la meci la meci. Cu răbdare se pot rezolva problemele. Vreau să jucăm mai bine în atac şi să avem mai multe ocazii".

Steliano Filip, fundaş DInamo: "Este păcat că am pierdut, dar mai avem şanse. Este bine că am marcat, iar în retur va fi alt meci, pentru că vom juca acasa şi vom avea fanii de partea noastră. Dinamo mereu se bate pentru un trofeu sau un loc de cupele europene".

Marius Niculae, atacant DInamo: "Din păcate, rezultatul nu este cel dorit. Este bine că am marcat şi că mai avem o şansă. Cu siguranţă, în retur putem cîştiga fără să primim gol. Mai avem foarte mult de muncă, pentru că nu sîntem omogeni. Avem foarte mulţi jucători talentaţi, dar mai au de muncă la mentalitate. Sperăm să jucăm mai bine în campionat şi să urcăm în clasament".

Edi Iordănescu, antrenor Pandurii: "Astăzi a cîştigat echipa mai bună, echipa care şi-a dorit mai mult şi care şi-a propus mai mult. Felicit jucătorii pentru atitudine şi pentru felul în care s-au dăruit pe teren. Am avut un adversar bun, dar noi am atacat mai mult şi am fost mai buni".

Miercuri e Steaua – Astra
Cea de-a doua partidă din Cupa Ligii, manşa tur, se dispută miercurii între Steaua şi Astra, fără aportul galeriei bucureştenilor, care a anunţat că „boicotează” meciul din cauza problemelor legate de palmares. Partida începe la ora 19.00 şi e transmisă în direct de Look Plus, Dolce Sport şi Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite