Cum a fost felicitată Halep de Ţiriac: „Ruşine ţie! Nu trebuia să se întâmple asta“. Ce l-a dezamăgit pe fostul jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţiriac (stânga) i-a dat trofeul lui Halep la Madrid
Ţiriac (stânga) i-a dat trofeul lui Halep la Madrid

Toată lumea a fost mulţumită de prestaţiile Simonei Halep (4 WTA) la Madrid, mai ales că românca şi-a şi apărat trofeul. Deţinătorul turneului are însă standarde mai înalte.

Simona Halep a avut un parcurs excelent la Madrid, acolo unde a arătat că, pe lângă un joc solid, a făcut progrese remarcabile şi în ceea ce priveşte forţa mentală.

Chiar şi aşa însă, Ion Ţiriac a identificat aspecte în jocul Simonei care necesită îmbunătăţiri. Într-un interviu acordat Dolce Sport, fostul tenismen şi-a expus punctul de vedere.

Ce a spus?

„Simona ar putea câştiga mult mai mult decât Madridul. De departe, n-a câştigat ceea ce ar fi putut să câştige, încă. Să sperăm că o să câştige, trebuie să câştige. Dar pentru treaba asta, sunt o mulţime de lucruri de microscop, care trebuie puse la punct. La ele văd că lucrează. Simona a câştigat o finală bătută, să spun aşa. I-am spus la final «ai câştigat, bravo ţie. Ai pierdut un set pe care nu trebuia, ruşine ţie. Trebuia să câştigi în două seturi cu o jucătoare care e bună, dar care se mişcă greu». La cap, a aruncat doar o singură dată racheta. Astea sunt lucruri care se văd din avion. Eu cred că antrenorul ei e unul ca lumea şi ea trebuie să facă ceea ce trebuie să facă“, a afirmat Ţiriac.

Întrebat despre şansele lui Halep de a lua un Grand Slam în acest sezon, când Sharapova revine după suspendare, iar Serena Williams lipseşte, omul de afaceri a fost, din nou, exigent.

„Eu nu socotesc aşa, că Sharapova nu mai e, cealaltă e gravidă, aialaltă e aproape gravidă şi aşa mai departe. Încă una o să fie gravidă mâine dimineaţă. Ea trebuie să ştie ce poate ea. Iar din punct de vedere al talentului, cred că aveam aceeaşi înţelegere, că nimeni nu are talentul pe care îl are ea. Trebuie să lucreze însă când prinde mingea scurtă. Habar n-are unde o dă. Dar ştie şi ea treaba asta, nu e megalomană. Recunoaşte şi lucrează“, a adăugat Ţiriac.  

Simona Halep dezvăluie secretul victoriei cu Laura Siegemund: "Asta am făcut!"

Intervenţie decisivă a lui Darren Cahill în meciul Simonei Halep cu Laura Siegemund

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului dintre Simona Halep şi Laura Siegemund

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite