VIDEO CS U Craiova - AC Milan 0-1: posedaţi de „Diavol“! Prea timizi, oltenii au fost o pradă uşoară pentru italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltenii au intrat pe teren inhibaţi de renumele adversarei şi, în niciun moment, n-au lăsat impresia că îndrăznesc să se gândească la mai mult decât o înfrângere onorabilă împtriva Milanului.

Marele Milan a jucat la Severin! Peste ani, atât le va rămâne în amintirea iubitorilor de fotbal de la acest meci CS U Craiova - AC Milan, fiindcă prestaţia oltenilor a fost una insipidă, fără curaj.

Primele 20 de minute ale partidei au fost lipsite de evenimente notabile, cu o echipă a Craiovei prea emoţionată că a ajuns faţă în faţă cu una dintre cele mai galonate formaţii ale Europei şi cu nişte jucători ai Milanului care s-au încălzit mai greu, fiind la începutul perioadei de pregătiri.

Chiar şi aşa, prima ocazie le-a aparţinut oltenilor după ce Mitriţă a scăpat pe o poziţie centrală, însă nu l-a putut învinge pe Donnarumma, goalkeeper-ul Milanului demonstrând de ce e printre marii portari ai lumii la ora actuală (22).

A fost prima şi singura ocazie a Craiovei din prima repriză.

De aici încolo, italienii au controlat partida, au avut o bară prin Cutrone (26) şi au deschis scorul în minutul 44 prin Ricardo Rodriguez.

Partea secundă a debutat cu ocaziile semnate de Niang (46, 50), dar, per ansamblu, Milan a lăsat senzaţia că nici n-a forţat. Oaspeţii s-au mulţumit să joace în stil italian, la conservarea rezultatului, ceea ce au şi reuşit.

Returul e programat pentru joia viitoare (ora 21.45), însă e clar că şansele Craiovei la calificare ţin de domeniul fantasticului.

CITEŞTE ŞI:

*Milan, superioară şi în declaraţii: răspunsul lui Montella, când a fost întrebat pe cine ar lua de la Craiova

VEZI GOLUL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite