Continuă atacurile sub centură la adresa Simonei Halep: „Distinsa mulgătoare de CAP, cu atitudine de tractoristă fruntaşă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reacţiile continuă să apară după ce Simona Halep a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice, de teama virusului Zika, decizie fără precedent în istoria sportului românesc.

Revista „România Mare“, al cărei redactor-şef a fost Corneliu Vadim Tudor în perioada 1991-2015, a publicat un amplu comentariu referitor la decizia Simonei Halep, în cadrul celebrei rubrici „Săptămâna pe scurt“.

„Aşa cum era de aşteptat, Simona Halep a anunţat că nu va participa la Olimpiadă, de teama virusului Zika. În realitate, pe domnişoară o doare-n paişpe de România. Nu e decît o neruşinată avidă după bani. Nu vă întristaţi, fiindcă, la halul în care joacă, n-ar fi avut nici o şansă la vreo medalie. Cel mai tare deranjează ipocrizia duduii, care a devenit un antimodel pentru generaţia ei. Să sperăm că individualismul acestei bidinele cu rachetă de tenis în loc de coadă nu va converti pe nimeni, deşi există o fascinaţie a răului… Păi poate fi comparată distinsa mulgătoare de CAP, cu atitudine de tractoristă fruntaşă, cu magica Nadia Comăneci, care acum 40 de ani (la 18 iulie 1976) lua primul 10 din istoria gimnasticii? Iorga spunea că boala societăţii româneşti este lipsa caracterelor. De unde o fi cunoscut-o marele savant pe Simona Halep, singura aromâncă din ultimii o sută de ani care, în loc de inimă, are un portofel?!“, a notat „România Mare“, publicaţie condusă astăzi de fiica „Tribunului“, Lidia Vadim Tudor.

Citeşte ce scria însuşi Corneliu Vadim Tudor despre Simona Halep

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, la adresa lui Halep. Ce a sugerat „Tribunul” despre numărul 2 WTA chiar în ziua morţii sale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite