Cibulkova, locul 6 mondial, eliminată de o jucătoare de pe locul 161 WTA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4, de germana Antonia Lottner, locul 161 WTA, venită din calificări, în turul întâi al turneului WTA de la s-Hertogenbosch.

Sportiva de 20 de ani s-a impus după un meci care a durat două ore şi 12 minute. Cibulkova a evoluat în Olanda datorită unui wild card primit. Dominika Cibulkova ar trebui să concureze săptămâna viitoare la turneul de la Birmingham, la care şi-a anunţat participarea şi Simona Halep, locul 2 WTA.

De asemenea, Jaqueline Adina Cristian, locul 321 WTA, a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Padova (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează site-ul News.ro. Cristian a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 29 de minute, de Jessica Pieri (Italia), poziţia 287 în ierarhia mondială. În proba de dublu de la Padova, perechea Laura-Ioana Andrei/Jaqueline Adina Cristian a beneficiat, în primul tur, de neprezentarea cuplului Kseniia Bekker/Margot Yerolymos (Rusia/Franţa). În sferturile de finală, Andrei şi Cristian vor întâlni perechea Helen Scholsen/Anastasia Vasilieva (Belgia/Ucraina), care a beneficiat de neprezentarea cuplului Maria Marfutina/Ganna Poznihirenko (Rusia/Ucraina), cap de serie numărul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite