Chile a zdrobit Bolivia, scor 5-0, dar ambele echipe s-au calificat în sferturile Copa America. Mexicul pleacă acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chile şi Bolivia sunt primele echipe calificate în sferturile Copa America, după încheierea partidelor din grupa A a competiţiei.

Aseară, în meciul direct dintre cele două, Chile s-a impus cu un incredibil 5-0, asigurându-şi şefia grupei. La gazde a jucat şi Arturo Vidal, cel care s-a îmbătat la un casino acum două nopţi după care a intrat cu Ferrari-ul personal într-un şanţ. Vidal a fost titularizat dar a stat pe teren doar o repriză. Golurile chilienilor le-au marcat: Aranguiz (2), Alexis Sanchez, Medel şi Raldes (autogol).

Mai departe, Chile va juca împotriva uneia dintre cele două echipe calificate de pe locul 3, iar Bolivia va înfrunta ocupanta poziţiei a doua din grupa C.

În cealaltă partidă, Mexic a pierdut în faţa Ecuadorului, scor 1-2, şi a terminat grupa A pe ultimul loc, în timp ce ecuadorienii mai au o şansă pentru a se califica în sferturi, în funcţie de rezultatele din celelalte grupe. Momentan însă, ecuadorienii sunt pe ultimul loc în clasamentul echipelor de pe locul 3.

În această noapte se vor juca ultimele meciuri din grupa B, unde Argentina şi Paraguay, fiecare cu câte 4 puncte, sunt deja calificate pentru faza următoare. Uruguay are de asemenea şanse mari, dar trebuie să învingă Paraguay-ul pentru a se califica de pe unul din primele două locuri, sau să scoată un rezultat de egalitate pentru a se califica de pe locul 3. Chiar şi cu o înfrângere la cel mult un gol, naţionala lui Cavani se va califica mai departe.

În celălalt meci, Argentina întâlneşte Jamaica, singura echipă care nu a luat niciun punct la ediţia din acest an.

În grupa C, ultima etapă este cea mai interesantă. Toate cele patru echipe sunt la egalitate de puncte, 3, iar meciurile directe vor decide echipele calificate. Brazilia va înfrunta Venezuela, iar Columbia va juca împotriva naţionalei Peru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite