CFR Cluj trimite cinci fundaşi în faţa Interului! Deac şi Weldon nu joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardi Cadu, căpitanul CFR-ului
Ricardi Cadu, căpitanul CFR-ului

Antrenorul lui CFR Cluj, Paulo Sergio, pregăteşte o echipă defensivă pentru meciul cu Inter Milano de joi, din şaisprezecimile Ligii Europa.

Lusitanul a închis accesul presei la ultimele antrenamente şi amicale, însă nu a putut ascunde şi formula de joc. Mai précis, echipa campioană va juca la Milano cu cinci fundaşi, trei apărători centrali (Rada, Piccolo şi Cadu) şi doi laterali (Ivo Pinto şi Sepsi) şi un singur atacant.
La mijloc, Ioan Hora a avut prestaţii extraordinare în ultimele amicale şi i-a luat faţa lui Robert Maah, transferat în această iarnă din Serie B, de la Citadella.  De altfel, Hora a marcat două din cele trei goluri ale CFR-ului în ultima partidă amicală, încheiată cu victoria cu 3-0 a clujenilor în faţa brazilienilor de la Atletico Paranaense. El l-a scos din calcule şi pe Ciprian Deac, jucător ce nici nu a fost inclus de Paulo Sergio pe lista UEFA, într-o situaţie similară fiind şi atacantul brazilian Weldon. 

Tottenham crede în CFR

Învingătoarea din dubla CFR Cluj – Inter Milano va juca în următoarea fază contra câştigătoarei disputei Tottenham – Lyon. Oficiali englezi şi-au trimis deja un om la Cluj, pentru a se interesa despre posibilităţile de cazare, restaurant şi stadion, anticipând o calificare a românilor.

CFR Cluj - Atletico Paranaense 3-0 (0-0)
Goluri: Hora (53, 68), Diogo Valente (90+2)
CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada, Sepsi - Hora, Celestino, Godemeche, Diogo Valente - Rui Pedro. Antrenor: Paulo Sergio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite