Ce face Halep după eliminarea de la Madrid: imagini simpatice surprinse la antrenamentul Simonei pe zgură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

După ce a fost eliminată în turul I de Alize Cornet (Franţa, 28 WTA), constănţeanca de 23 de ani a insistat că, în loc să stea tristă, se va antrena şi mai tare în aşteptarea turneului de la Roma (11-17 mai). Iar românca n-a glumit!

Simona Halep a suferit cea mai rapidă eliminare din 2015, iar după înfrângerea cu Alize Cornet, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a identificat o mulţime de slăbiciuni în jocul prestat de ocupanta locului 2 în lume.

Chiar şi Halep a insistat că are de muncit până la startul Roland Garros (24 mai – 7 iunie), iar în aceste zile, Simona munceşte din greu pentru a îmbunătăţi diverse aspect ale jocului ei. Dolce Sport, postul care transmie turneul de la Madrid la feminin, a asistat la o şedinţă de pregătire a lui Halep.

Aceasta a rămas, în continuare, la Madrid, şi încearcă să facă ultimele reglaje înainte de turneul de la Roma (11-17 mai). Printre aspectele la care lucrează Simona e serviciul. Iar antrenorul Darren Cahill a venit cu o metodă originală.

Pentru a creşte precizia serviciilor lui Halep, australianul a pus nişte cutii în colţul terenului de ţintă, iar de fiecare dată când Halep le dărâma, stafful se punea pe făcut flotări!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM S-A ANTRENAT HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite