Ce echipă a Craiovei a susţinut Ilie Balaci?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ilie balaci foto mediafax

Ilie Balaci a murit în dimineaţa meciului dintre CSU Craiova şi FCSB. Apropiaţii săi spun că în acea seară urma să asiste la joc.

Craiova e în acest moment cu inima împrţită. O parte a suporterilor susţin Craiova lui Mititelu, cealaltă e trup şi suflet pentru Craiova lui Rotaru, sau CraiOlguţa. 

Unde s-a poziţionat Ilie Balaci în acest război fără sfârşit?

 Balaci a ocupat poziţia de manager general la echipa lui Mititelu din 2007 până în 2009, acesta fiind ultimul său angajament la o echipă din România.  El a fost de partea lui Adrian Mititelu, cam până în 2013, şi chiar l-a însoţit pe acesta la câteva înfăţişări din nesfârşitele lui procese.

În noiembrie 2013, când a avut loc meciul dintre U Craiova şi CSU Craiova, Balaci a stat la tribuna I, alături de oamenii simpli. Apoi, el a fost înfuriat de o declaraţie a lui Mititelu (Craiova Maxima făcea blaturi) şi a fost ofertat de CSU Craiova. N-a mai dat curs acestei oferte, alegând să rămâna undeva pe o poziţie netutră în tot acest război.

El a declarat la un moment dat că va susţine echipa care are leul pe piept, însă în acest moment ambele echipe joacă având această siglă pe tricouri. Balaci ar fi urmat să asiste duminică seara la jocul dintre CSU Craiova şi FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite