Care este următorul turneu la care va juca Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după un meci început duminică şi terminat marţi.

Ea a pierdut în faţa australiancei Samantha Stosur, scor 6-7, 3-6, după un meci stricat de ploaie.În urma parcursului de la Paris, Simona şi-a asigurat un cec de 173.000 de euro şi 240 de puncte WTA, cu ajutorul cărora va urca de luni pe locul 5 în clasamentul mondial.

Simona Halep va lua câteva zile de pauză, după care va începe pregătirea pentru sezonul de iarbă. ea va juca de pe 13 iunie la Birmingham, în Anglia, turneu premergător Wimbledonului.  Acolo s-au înscris şi Angelique Kerber, Belinda Bencici, Petra Kvitova şi Svetlana Kuzneţova, dintre jucătoarele de top. Vor lipsi însă Serena şi Venus Williams, Agnieska Radwanska, Garbine  Muguruza, Viktoria Azarenka şi Roberta Vinci.

 Apoi Halep va juca la Wimbledon, începând cu 27 iunie, după care va urma o vacanţă şi apoi pregătirea pentru Jocurile Olimpice. Este posbil totuşi ca ea să joace şi la Bucureşti, la mijlocul lui iulie, fiind înscrisă pe lista provizorie a turneului din capitală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite