Brigadă de Euro la finala Cupei: ultimul meci al sezonului i-a fost încredinţat celui mai bun arbitru român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Haţegan (stânga) a condus partide din Liga Campionilor în acest sezon
Ovidiu Haţegan (stânga) a condus partide din Liga Campionilor în acest sezon

Ultimul act al ediţiei 2015-2016 al Cupei României le va opune faţă în faţă pe Dinamo şi CFR Cluj, într-un meci care se va disputa, marţi, 17 mai, de la ora 21.30, pe „Arena Naţională“.

Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), pentru această întâlnire, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va oficia la Campionatul European din Franţa. 

Astfel, la centru se va afla Ovidiu Haţegan, ajutat la linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Al patrulea arbitru va fi Radu Ghinguleac, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Pentru Ovidiu Haţegan va fi a doua finală de Cupa României pe care o va arbitra, după cea din sezonul 2013-2014, atunci când a condus la centru meciul dintre Steaua şi Astra. Partida a fost câştigată la lovituri de departajare de formaţia giurgiuveană, scor 4-2, după ce, la finalul celor două reprize de prelungiri, tabela a arătat 0-0. 

Din brigada care a condus acea finală au mai făcut parte  Octavian Şovre şi Sebastian Colţescu, ultimul din postura de arbitru de rezervă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite