Blog Simona Halep: „Antrenorul meu nu vrea să înveţe româneşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe parcursul turneului de la Madrid, Simona Halep va povesti ceea ce face în fiecare zi şi va răspunde întrebărilor fanilor de pe siteul WTA.

Simona Halep va juca luni, de la ora 16.00, cu Julia Gorges, în primul tur al turneului de la Madrid. Venită de joi în capitala Spaniei, românca a acceptat provocarea WTA de a deschide un blog şi a posta în fiecare seară tot ceea ce s-a petrecut pe parcursul zilei respective.
Iată ce a scris Simona duminică:
„A fost ultima zi de antrenament înaintea partidei cu Julia Gorges. Am stat pe teren o oră, o oră şi 20 de minute împreună cu antrenorul meu, am exersat serviciul, scurtele şi loviturile <drive> - chiar îmi plac aceste lovituri!
Apoi, am alergat puţin şi am făcut câteva mişcări de stretching.
A trecut deja ceva timp de când lucrez cu Wim Fissette. Până acum, am avut doar antrenori români, deci e puţin diferit pentru mine şi nu am fost pregătită de la început pentru această schimbare, dar în fiecare zi învăţ ceva nou şi joc tot mai bine. Sper să avem rezultate frumoase împreună!
Cât despre comunicare, engleza mea e tot mai bună, dar Wim nu vrea să înveţe româneşte!
Alt lucru nou pentru mine este că port haine Adidas, începând cu turneul de la Stuttgart. Au multe ţinute frumoase şi mereu am spus că dacă ajungi să joci cu Adidas, înseamnă că ai ajuns un jucător mare!

Apoi, am fost la o clinică, unul dintre sponsorii turneului, şi m-am întâlnit cu fanii, ceea ce mi-a plăcut foarte mult. 
Acum am să mă odihnesc pentru confruntarea cu Julia...”

La Madrid, Marius Copil a obţinut o victorie de senzaţie în faţa lui Marcel Granollers.

Irina Begu s-a calificat şi ea, în vreme ce Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au fost învinse. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite