Becali pune piciorul în prag: a anunţat ce urmează la club din iarnă şi a explicat ce face „Reghe“ la Steaua şi ce obiectiv are

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

O echipă care ar fi trebuit să defileze în campionat n-a mai învins de trei etape, perioadă în care a marcat un singur gol, iar acela din penalty. Potrivit patronului, lucrurile nu vor rămâne aşa.

Campionatul românesc e atât de slab, încât Steaua e lider, deşi a luat un punct din nouă posibile în ultimele trei runde.

Sătul de ce a văzut în meciurile recente, Gigi Becali a explicat la Digi Sport că din iarnă va reface masiv lotul de jucători.

„Vor veni Teixeira, Junior Morais, Budescu şi încă vreo 2-3 pe care încă nu-i ştiu. Mai sunt Florinel Coman şi Ţâru. Pe lângă ei mai sunt alţi doi de la Viitorul. Eu am vorbit cu Gică Hagi, dar nu cred că o să-i vândă. Să vedem cât cere pe ei. De la Steaua vor pleca 4-5“, a precizat finanţatorul roş-albaştrilor.

Becali a comentat şi faptul că antrenorul Laurenţiu Reghecampf e acuzat că lucrează prea puţin tactic cu echipa, punând accentul pe pregătire fizică.

„Da, e adevărat ce a apărut în presă! Ce face acum Reghecampf se va vedea în timp. Am scăzut puţin fizic, pentru că face antrenamente grele. Dar roadele se vor vedea peste câteva luni abia. Asta spun specialiştii, nu zic eu. Sunt unii jucători care nu sunt încă antrenaţi cum trebuie“, a continuat latifundiarul din Pipera.

Becali a insistat că, în ciuda rezultatelor actuale, nu se va debarasa de Reghecampf.

„N-am nimic cu Reghe, pentru că mi-a băgat 10 milioane de euro în buzunar. Sunt pe locul 1. Păi, ce, sunt nebun? E greu să fii biruitor! Eu vreau banii, nu să mă distrez. Eu am nevoie de la Reghe să-mi ia campionatul şi să mă ducă în Liga Campionilor, de unde să iau 40 de milioane de euro, că atât se ia acum din Ligă“, a încheiat patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite