BASCHET Antrenorul stelist Niksa Bavcevici: „Am format un grup foarte bun, cu o chimie excelentă în echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului pe care Steaua EximBank îl va disputa, în acest weekend, împotriva celor de la CSU Atlasib Sibiu, antrenorul roş-albaştrilor a vorbit despre formaţia pe care o pregăteşte.

Cu un debut fericit în actuala ediţie a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, jucătorii echipei Steaua CSM EximBank au fost lăudaţi de Niksa Bavcevici. „Consider că în acest sezon am format un grup foarte bun. Avem o chimie excelentă în echipă. În ceea ce mă priveşte, ca antrenor, este o plăcere să lucrez cu aceşti oameni. Din punct de vedere tactic am nişte jucători perfecţi. După fiecare timp de odihnă cerut reuşim să răspundem foarte bine din punct de vedere ofensiv“, a spus principalul roş-albaştrilor, care a dus echipa sa spre patru victorii din tot atâtea meciuri.

La sfârşitul săptămânii trecute, Steaua CSM EximBank a câştigat meciul din deplasare, la vicecampioana României, CSM Oradea (94-93). „Echipa noastră a fost superioară în mai multe aspecte ale jocului de la Oradea: aruncări de două puncte, aruncări de trei puncte, recuperări – unde am avut cu 15 mai multe decât adversarul – dar în pofida acestui lucru am ajuns să jucăm prelungiri“, a completat Bavcevici.
Steaua CSM EximBank va juca acasă, duminică, împotriva celor de la CSU Atlassib Sibiu, echipă care în ultimele două etape a învins Oradea, respectiv U Banca Transilvania Cluj.

BASCHET Steaua a învins campioana României, Asesoft Ploieşti, într-un meci care s-a jucat cu sala plină

BASCHET Steaua s-a calificat în turul doi al Cupei României, după un meci decis în cea de-a doua repriză de prelungiri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite