Avertismentul lui Iordănescu: ce a anunţat antrenorul Astrei despre şansele sale de a continua la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Astra a terminat prima parte a sezonului pe locul 4, de play-off, însă formaţia din Giurgiu nu ştie, deocamdată, dacă va debuta în 2018 cu Edward Iordănescu pe bancă.

Antrenorul de 39 de ani ar avea mai multe oferte şi şi-a condiţionat rămânerea de păstrarea fotbaliştilor de bază, în frunte cu Alex Ioniţă.

„Mi-aş dori să rămân la Astra, cel puţin până la vară, însă în fotbal nu poţi fi niciodată sigur ce urmează. E foarte multă muncă depusă în ultimele şapte luni şi n-a fost deloc uşor. Am avut un parcurs extrem de bun, ţinând cont de contextul din vară şi aş vrea ca împreună cu jucătorii să încununăm acest traseu cu o prezenţă în play-off. Mai e nevoie de multă muncă, de timp şi, urgent, de doi, trei jucători. Pentru că nu suntem acoperiţi nici măcar din punct de vedere cantitativ. M-am asigurat că a înţeles şi conducerea acest lucru. Altfel, şansele vor fi mici. E momentul conducerii, decizia le aparţine. La fel şi viitorul meu e în strânsă legatură cu acţiunile din zilele următoare“, a declarat Iordănescu pentru Digi Sport. 

Reunirea Astrei e programată pentru 5 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite