Avertismentul lui Halep: ce a spus Simona înainte de a treia semifinală consecutivă şi ce urmează pentru ea

Avertismentul lui Halep: ce a spus Simona înainte de a treia semifinală consecutivă şi ce urmează pentru ea

Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) va juca, sâmbătă, în careul de aşi la Roma. Vorbim de un turneu în care, în 2016, constănţeanca a ieşit chiar după primul meci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep s-a calificat, relativ lejer, după partida cu Annet Kontaveit (Estonia, 68 WTA), iar asta în ciuda faptului că adversara ei venea după o serie excelentă. 

Până la confruntarea cu Halep, Kontaveit trecuse, în primele trei runde, de Petkovici, Kerber şi Lucic-Baroni.

La scurt timp după victoria din sferturi, constănţeanca de 25 de ani a vorbit pentru Digi Sport, postul care transmite turneul de la Roma în România.

Ce a spus?

„Mă simt bine, sunt mulţumită de felul în care joc. La Madrid, n-am jucat cel mai bun tenis al meu. Aici, joc mai bine şi mă simt cel mai bine din tot acest an. Trebuie însă să am grijă de corpul meu.

Madrid e locul perfect unde pot juca, mă ajută suprafaţa. Aici, mă simt bine. Nu mă plictisesc să câştig, e frumos. Astăzi, a fost un meci bun, dar pot să spun că puteam termina mai rapid, doar că am greşit câteva scurte, a întors, a revenit pentru câteva game-uri, e foarte puternică, a jucat foarte, foarte bine. Am ştiut că dacă o să lovesc cât mai la limită, acest lucru o s-o deranjeze. Cred că aici m-am descurcat foarte bine“, şi-a început Halep discursul.

Totuşi, ea a lăsat de înţeles că, înainte de semifinale, epuizarea fizică a început să o afecteze.

„Mă simt un pic obosită, din ce în ce mai obosită, de la o zi la alta, dar victoriile mă fac să nu mă gândesc la asta şi intru pe teren să fac tot ceea ce pot. E o semifinală, nimeni n-are nimic de pierdut. Va fi greu. Nu pot spune multe, mă simt obosită“, a afirmat Simona.

Ea a explicat ce urmează pentru ea, după întrecerea de la Roma: „ După acest turneu, mă duc la Paris unde mă voi antrena. Vacanţă voi avea după Wimbledon, probabil“.
citeste totul despre: