Avertismentul Cristinei Neagu după victoria cu Cehia. Ce crede liderul echipei naţionale că trebuie avut în vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul meciului câştigat împotriva Cehiei, scor 31-28, cea mai valoroasa handbalista a României a declarat că este mulţumită de prestaţia echipei naţionale din primul meci de la Campionatul European, dar crede că este nevova ie de multă atenţie la următoarele jocuri.

 ”Nu e meci uşor la Campionatul European. Putem vedea asta şi la celelate partide, ce rezultate s-au inregistrat acolo. Le mulţumesc românilor că ne-au susţinut şi le urez la mulţi ani. Am obţinut o victorie importantă pentru ţara noastră, iar ei ne-au ajutat. Pentru noi era important să câştigăm acest meci, mai ales că Cehia ne-a eliminat de la Campinatul Mondial”, a declarat Neagu după meci pentru prosport.

Neagu, marcatoare a 8 goluri în poarta Cehiei, crede că la turneul final toate naţionalele sunt puternice ”Sunt multe surprize. Nu cred că există favorite la acest turneu. Noi vrem să ne pregătim foarte bine şi urmează un meci greu cu Germania. Dacă nu reuşim să jucăm ca o echipă, nu avem şanse. Cine înscrie contează cel mai puţin, important e să jucăm ca o echipă”, a încheiat Neagu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite