Avem şi oameni cu capul pe umeri în Liga I: Dănciulescu, declaraţii de bun simţ despre concedierea lui Teja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al roş-albilor ocupă postul de manager sportiv la Dinamo, însă acest lucru nu l-a împiedicat să recunoască faptul că echipa a adoptat o strategie greşită.

Dinamo e încă un exemplu pentru managementul jenant care se practică la cluburile din Liga I. Din această cauză, campionatul românesc a ajuns unic în Europa şi nu pentru prima dată.

Chiar dacă şefii săi se grăbesc să concedieze antrenorii, Ionel Dănciulescu nu e de acord cu aceste mutări, lucru pe care l-a şi recunoscut într-o intervenţie la Digi Sport.

Ce a spus?

„Din păcate, întotdeauna antrenorul plăteşte. Eu nu voi fi niciodată de acord cu plecarea lui Mihai (n.r. – Teja), cum n-am fost de acord nici cu plecarea lui Flavius (n.r. – Stoican). Eu cu domnul Negoiţă n-am vorbit, doar cu Daniel Stanciu am avut o discuţie telefonică azi. Trebuie să ai continuitate ca să ai rezultate. Acestea nu pot apărea după câteva luni, pentru că au fost multe permutări, au venit mulţi jucători de valoare, dar încă n-am găsit metodele de a le pune calităţile în valoare şi de a face o echipă de valoare“, a afirmat managerul sportiv al lui Dinamo.

El a încercat să ofere explicaţii pentru decizia patronului Ionuţ Negoiţă de a renunţa la Mihai Teja după numai cinci partide oficiale.

„Sunt nemulţumiri de ambele părţi, supărarea e mare, noi ne-am pus speranţe mari în această finală a Cupei Ligii, un obiectiv destul de important, chiar dacă nu era Cupa României. Cu Pandurii am avut o prestaţie destul de modestă, lucrurile n-au mers aşa cum am vrut. În prima repriză, a fost acea bară a lui Marius Niculae, când puteam înscrie, dar în repriza a doua am fost net inferiori gorjenilor“, a adăugat Dănciulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite