Atac virulent al lui Gică Hagi: „Sunt interese mari!“ Pe cine va susţine ca preşedinte al Federaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei de sâmbătă seara dintre CSU Craiova şi Viitorul. „Regele“ a deviat de la acest meci spre starea actuală a fotbalului românesc.

„România trebuie să mărească numărul de echipe la primele trei divizii. Mesajul pentru cei care vor să ne conducă pe noi  este că trebuie să mărim numărul de echipe. Doi, după ce ne organizăm, trebuie să găsim finanţare. Cei care sunt abilitaţi, cei care vor să fie preşedinţi de federaţie, secretari la MTS, trebuie să găsească finanţări. Pentru că din toate aceste competiţii se formează jucători şi cei mai buni ajung la echipele naţionale.

Ce e asta? E reducere de Black Friday? Ne reducem în loc să ne dezvoltăm! “, a spus Hagi. 

Eu m-aş duce cu ambele mâini să votez un preşedinte care face campionatul de 18 echipe, care finanţează Divizia B şi Divizia C. Sunt bani destui!“, a afirmat antrenorul Viitorului în legătură cu alegerile de la Federaţie. . 

De asemenea, Hagi crede că actualul sistem de organizare a campionatului e prost conceput. „Niciodată cu play-off şi cu play-out! Cum să iei unei echipe 20 de puncte? Înseamnă 7 victorii. E inexplicabil cum s-a gândit conceptul acesta. N-are nicio treabă cu sportul. sunt total alte interese“. 

Din cifra de afaceri, multinaţionalele să dea un procent! Să susţină sportul, pentru că sportul e un segment social foarte important. Iar statul, primăriile, să facă infrastructura, să facă stadioanele

  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite