Artiom Karamyan l-a dat de gol pe Dani Coman: „Negociază cu Astra Giurgiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist al Rapidului, armeanul Artiom Karamyan, a precizat că fostul său coleg din Giuleşti, portarul Dani Coman, negociază în aceste zile semnarea unui contract cu Astra Giurgiu.

Deşi Dani Coman nu a făcut nicio precizare vizavi de viitoarea sa destinaţie, fostul său coleg de la Rapid, Artiom Karamyan, a declarat la DigiSport că portarul negociază cu Astra Giurgiu.

„Am ţinut legătura cu foştii mei colegi de la Rapid. De exemplu, cu Dani Coman am vorbit. Nu mai e la Rapid, a plecat la Vaslui, iar acum negociază cu Astra Giurgiu”, a spus Karamyan despre posibila echipă pentru care va juca Dani Coman în acest retur.

La Astra Giurgiu titularul postului de portar este Silviu Lung jr., dar acesta pare să aibă o ofertă de transfer la campioana Rusiei, Zenit Sankt Petersburg. În cazul în care Lung junior va pleca de la Astra, îi va preda ştafeta lui Coman, dacă portar al Vasluiului va ajunge la un acord cu giurgiuvenii.

"Rapidul mi-a rămas în suflet"

Cât despre perioada petrecută la Rapid, Karamyan îşi aduce aminte cu plăcere şi deplânge soara actuală a clubului din Giuleşti. "Îmi pare rău de situaţia Rapidului şi mi-aş dori să se rezolve cât mai repede. Trebuie să se găsească cineva să vină şi să investească. Pentru mine, Giuleştiul şi fanii de acolo mi-au rămas în suflet. Cred că Rapidul nu merită asta. Au fost discuţii să revin când era domnul Sabău, dar apoi a fost schimbat şi discuţiile s-au oprit. M-aş întoarce oricând la Rapid să ajut echipa chiar şi cu puţini bani", a mai spus fostul rapidist.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite