Arlauskis s-a hotărât în ce condiţii va pleca de la Steaua: ce şanse sunt să vină Tamuz şi Felguieras în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arlauskis
Arlauskis

Preşedintele Valeriu Argăseală a dezvăluit că, într-adevăr, sunt şanse ca portarul lituanian să părăsească echipa şi a vorbit despre strategia de transferuri.

Giedrius Arlauskis poate părăsi Steaua, în vară, din postura de jucător liber de contract, ceea ce i-ar aduce un salariu mai mare la viitoarea sa formaţie. Cu toate acestea, „Arla“ vrea nu doar un contract „gras“, dar şi un club mai mare decât Steaua.

„Arlauskis vrea să cântărească şi el ofertele, dacă va avea propuneri de la Arsenal, Liverpool, Tottenham va accepta. Dacă sunt echipe de alt nivel ar vrea să continue la Steaua în anii următori“, a declarat preşedintele Valeriu Argăseală la Digi Sport.

El a dezminţit varianta potrivit căreia Steaua ar fi început deja negocierile cu atacantul Toto Tamuz (Petrolul) şi cu portarul CFR-ului, Mario Felguieras.

„Nu suntem în discuţie nici Tamuz şi nici cu Felgueiras, pentru că pe de-o parte sunt jucători sunt sub contract şi pe de altă parte noi avem pe aceste posturi cei mai buni jucători din România“, a precizat oficialul formaţiei din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite