Arabii râd de Reghecampf: ultimele declaraţii ale antrenorului au declanşat sute de reacţii ironice pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul de 39 de ani a fost concediat după două finale pierdute cu Al-Hilal, o echipă de unde e greu să pleci fără trofee. În loc să-şi asume eşecul, „Reghe“ a lăsat impresia că n-are simţul ridicolului.

Laurenţiu Reghecampf e deja în România, după experienţa sa ratată din Arabia Saudită, însă presa din zona Golfului Persic continuă să scrie despre culisele concedierii românului de la Al-Hilal. 

Potrivit unui site local, fostul stelist a fost bătut în vestiar de un jucător la ultimul său meci pe bancă. Acest episod dovedeşte că, pe lângă faptul că nu mai era dorit de suporteri, „Reghe“ se afla în relaţii glaciale şi cu fotbaliştii, ceea ce a contribuit la concedierea sa.

Revenit în România, fostul stelist nu numai că n-a admis că a dat-o în bară la Al-Hilal, dar chiar a încercat să-şi transforme eşecul într-o reuşită printr-o serie de declaraţii care i-au lăsat cu gura căscată pe arabi. 

„Episodul Al-Hilal a adus lucruri senzaţionale în viaţa mea şi în cariera mea. Sunt atât de puţini antrenori la vârsta mea care ajung să joace o finală de Champions League Asia. Lumea nu înţelege ce performanţă e. Eu nu am avut obiectiv finala CL Asia sau finala Cupei Prinţului. Eu şi această echipă am reuşit aceste performanţe, de care suntem toţi mândri. Vreau să-mi numeşti un antrenor care la vârsta mea şi după câţiva ani de antrenorat are două titluri de campion, Supercupa câştigată, finala Champions League Asia jucată. E unul din România. Laurenţiu Reghecampf, îţi spun eu, fără falsă modestie“, a spus Reghecampf pentru „Fanatik“.

„E mândru de nişte performanţe inexistente“

Discursul pe care l-a avut tehnicianul român a fost preluat şi de presa din Arabia Saudită, care a taxat dur declaraţiile fostului antrenor al celor de la Al-Hilal.

Într-un articol intitulat „Reghecampf, mândru de nişte performanţe inexistente“, ziarul „Al-Youm“ a relatat ce a spus românul la sosirea la Bucureşti.

Un alt ziar, „Al-Mowaten“, a remarcat faptul că afirmaţiile făcute de „Reghe“ au stârnit sute de reacţii ironice în spaţiul virtual. „Suporterii lui Al-Hilal îl ridiculizează pe Reghecampf pentru performanţele sale la Al-Hilal“, a titrat sursa citată.

„Fanii lui Al-Hilal au luat foc după ce au văzut ce a spus Reghecampf în România şi l-au ironizat pe antrenor pe reţelele de socializare. Ei susţin că aşa zisele performanţe ale lui Reghecampf la Al-Hilal nu reprezintă nimic pentru ei şi înfrângerile din finalele Ligii Campionilor Asiei şi Cupa Coroanei Prinţului reflectă un eşec, nicidecum vreo reuşită“, a scris „Al-Mowaten“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite