Anghel Iordănescu nu vrea să-l încurce pe Gică Popescu în drumul spre şefia FRF: „Nu pot candida împotriva lui!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu a infirmat speculaţiile care susţineau că va candida pentru preşedinţia FRF
Anghel Iordănescu a infirmat speculaţiile care susţineau că va candida pentru preşedinţia FRF

Deşi în ultima vreme s-a zvonit că Anghel Iordănescu râvneşte şi el postul de preşedinte al FRF, motiv pentru care ar urma să candideze împotriva lui Gică Popescu, fostul antrenor al naţionalei României a dezminţit aceste zvonuri, motivându-şi alegerea.

Anghel Iordănescu nu vrea să strice prietenia cu foştii săi elevi de la naţională, motiv pentru care a decis să nu se încrie în cursa pentru şefia FRF, deşi a dat de înţeles că ar fi fost tentat în cazul în care Gică Popescu nu ar fi candidat. „Îmi e imposibil să mă lupt cu această echipă a lui Gică Popescu. Nu mă văd niciodată că aş putea fi adversarul lui Hagi, Popescu, Stelea, Ilie Dumitrescu. Am petrecut prea mult cu ei în cantonamente şi nu pot candida împotriva celor cu care am muncit, cu care am avut bucurii şi tristeţi”, a spus Iordănescu la Digi Sport.

Cu acest prilej, „Generalul” i-a urat succes lui Gică Popescu la alegerile din vara anului viitor. „Când mă gândeam la această poziţie, după ce auzisem că Mircea Sandu şi-a anunţat decizia de a renunţa, nu mă aşteptam ca Gică Popescu să candideze şi nici să aibă asemenea oameni de valoare în echipă. Am discutat cu el pe marginea acestui proiect al lui. Vă spun sincer că sunt entuziasmat, fiindcă îmi dau seama că el şi cei care îi sunt alături îşi doresc să facă performanţă”, a continuat Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite