Accidentarea uruguayanului Juan Albin este gravă. Petrolul nu mai joacă amicalul cu Getafe, din cauza problemelor de lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentat în partida cu CFR Cluj, Juan Angel Albin a suferit o plagă contuzată, destul de adâncă, la nivelul gleznei stângi, iar după ce rana i-a fost suturată la spital i s-a aplicat o atelă gipsată pe care va fi obligat să o poarte în următoarele câteva zile.

Prognosticul medicului echipei, Claudiu Stamatescu, este că mijlocaşul va avea nevoie de o pauză de minimum 3 saptămâni până se va putea reîntoarce la antrenamente, astfel că uruguayanul va rata derby-ul cu Steaua, programat pe 21 septembrie, în cadrul etapei a 8-a a Ligii 1., dar şi meciurile cu Pandurii şi Viitorul, din deplasare. O altă absenţă de marcă a Petrolului în derbyul cu Steaua va fi cea a lui Teixeira, care a primit trei etape de suspendare din partea LPF. 

Din cauza numeroaselor probleme de efectiv cu care se confruntă atât Petrolul, cât şi formaţia antrenată de Cosmin Contra, cele două cluburi au decis ca jocul de verificare programat iniţial pentru vineri, la Ploieşti, să nu se mai dispute. Totuşi, lupii vor avea parte de un amical de gală în această toamnă, când pe ”Ilie Oană” va reveni Şahtior Doneţk, Răzvan Lucescu urmând să-şi reîntâlnescă tatăl din postura de adversar la data de 10 octombrie, când Liga 1 se va întrerupe, din nou, pentru meciurile naţionalei României din preliminariile EURO 2016.

Sursa: fcpetrolul.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite