„Ţigancă de rahat!“ Irina Begu a fost jignită grosolan de adversara pe care a eliminat-o la Charleston

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu a reuşit o calificare superbă în turul al doilea al turneului de la Charleston, unde a fost jignită incredibil de adversara sa.

Irina a câştigat primul set cu 6-4 şi l-a pierdut pe cel de-al doilea, scor 2-6, apoi s-a intrat în decisiv. 

Acolo, adversara ei, franţuzoaica Caroline Garcia a fost surprinsă de camerele de luat vederi cum a jugnit-o mizerabil pe jucătoarea noastră. Scorul era 5-5, iar Garcia, locul 44 WTA, a spus: "O să pierd în faţa acestei ţigănci de rahat". 

Dezvăluirea aparţine publicaţiei portugheze bolamarela.pt, care a surprins vorbele la adresa Irinei. În cele din urmă, Begu a câştigat partida şi s-a calificat în turul al doilea.

Imediat după această dezvăluire pe reţelele sociale s-a declanşat o adevărată avalanşă de critici la adresa Carolinei Garcia (foto jos), care a fost pusă la zid pentru vorbele jignitoare pe care le-a spus.

Rezumatul VIDEO al meciului dintre Irina Begu şi Caroline Garcia. Jucătoarea noastră a fost făcută "ţigancă de rahat" la 5-5 în setul decisiv

Francezii nu ne jignesc pentru prima dată. Naţionala de fotbal a vrut să anuleze un meci pentru o jignire rasistă pe afişul oficial VEZI AICI cum arăta acesta

Răzbunarea „ţiganilor“: românii au reacţionat, după ce Caroline Garcia a jignit-o pe Irina Begu. Poza cu dovada

Pagina de facebook a jucătoarei de tenis Carolina Garcia a fost asaltată de mesaje din partea utilizatorilor români, dar nu numai, prin care dezaprobă ieşirea rasistă a franţuzoaicei la adresa Irinei Begu.

Primul mesaj a fost postat pe pagina Carolinei Garcia la scurt timp de la terminarea partidei câştigate de Begu. "Din fericire, Begu a câştigat, dar tu, Carolina, ai folosit un cuvânt care nu îţi face onoare. Din acest motiv sunt bucuroasă că ea a câştigat. Cuvântul vorbeşte despre tine, nu despre ea. Ruşine! (n.r.- shame, în limba engleză)", a scris o româncă în limba franceză.

"Îmi pare bine că ai pierdut pentru ceea ce ai spus în al treilea set. Ar trebui să-ţi fie ruşine...”, a scris un alt român.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite