METEO În acest weekend va fi mai cald decât în mod normal în această perioadă, însă temperaturile vor continua să scadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Specialiştii au anunţat că, izolat, vor fi ploi slabe FOTO Shutterstock
Specialiştii au anunţat că, izolat, vor fi ploi slabe FOTO Shutterstock

În aceste weekend vom avea parte de o vreme mai caldă decât în mod normal în această perioadă, însă maximele vor continua să scadă de la o zi la alta. Specialiştii au anunţat ploi slabe şi izolate, dar şi ceaţă.

Vineri vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, în special în vestul şi centrul ţării, dar şi la deal şi la munte. Cerul va fi temporar noros şi izolat vor cădea ploi slabe sau burniţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

În Capitală cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla în general slab. Maximele anunţate nu vor depăşi 12 grade.

Sâmbătă vremea se menţine caldă pentru acestă dată, chiar dacă specialiştii au anunţat că temperaturile vor mai scădea cu câteva grade. Pe arii restrânse va ploua slab, în special în vestul şi în sudul teritoriului, iar în est şi în sud-est va fi ceaţă, mai ales dimineaţa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 21 de grade.

În Bucureşti, dimineaţa vom avea parte de ceaţă şi vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă. Maximele vor ajunge în jurul prânzului până la 14 grade.

Şi duminică vom avea parte de o vreme mai caldă, chiar dacă maximele vor continua să mai scadă. În sud şi est local va fi ceaţă, iar pe arii restrânse va ploua slab. În restul ţării va ploua slab cu totul izolat. Maxime anunţate vor fi cuprinse între 11 şi 19.

Şi în Capitală vom avea parte de ceaţă şi de ploi slabe, maximele anunţate ajungând până la 13 grade.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

 

METEO Vremea în următoarele două săptămâni: timp frumos până pe 17 noiembrie când vin ploile

În următoarea perioadă vom avea parte în continuare de toamnă capricioasă. Temperaturile maxime vor continua să scadă în această săptămână, însă acestea se vor situa peste valorile termice ale perioadei. Specialiştii spun că începând cu 14 noiembrie sunt aşteptate local ploi slabe, iar din 17 noiembrie acestea se vor extinde la nivelul întregii ţări.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Ce temperaturi ne aşteaptă de Crăciun şi de Revelion

Ne aşteaptă o iarnă blândă, asta pentru că regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele trei luni este unul apropiat de normele climatologice multianuale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite