METEO Cum va fi vremea la începutul săptămânii: temperaturile vor urca în unele zone chiar şi la 26 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În unele zone, temperaturile vor urca chiar şi până la 26 de grade FOTO Adevărul
În unele zone, temperaturile vor urca chiar şi până la 26 de grade FOTO Adevărul

Săptămâna va debuta cu o vreme frumoasă şi temperaturi ridicate ce vor ajunge în unele zone până la 26 de grade. De miercuri însă vremea se va răci din nou, fiind aşteptate insă ploi în unele zone.

Luni vremea va începe să se încălzească puţin, iar la amiază se vor înregistra 18 grade pe litoral şi în depresiuni şi 22-23 de grade, local, în zonele de câmpie şi podiş. Cerul va fi mai mult senin.

În Capitală se anunţă vreme frumoasă cu temperaturi ce se vor situa în jurul valorii de 21 de grade.

Marţi vremea va continua să se încălzească. În regiunile sudice şi la munte va bate puţin vântul. Maximele se vor situa între 20 de grade în Dealurile de Vest şi în depresiuni până la 25-26 de grade, izolat, în regiunile extracarpatice.

În Bucureşti vremea va continua să fie frumoasă, iar mercurul în termometre va urca până la aproximativ 25 de grade.

Miercuri vremea va începe să se răcească puţin, în special în partea de nord şi de est a ţării, iar izolat va ploua. Maximele termice vor porni de la 17 grade în nordul Moldovei şi vor ajunge până la 25 de grade în jumătatea de sud-vest a ţării

În Capitală vremea va rămâne frumoasă, temperaturile situându-se în jurul valorii de 24-25 de grade.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: vremea se răceşte considerabil, dar începutul lui octombrie aduce şi temperaturi de 20 de grade

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 22 septembrie – 5 octombrie potrivit căreia în următoarele zile vremea se va răci în toată ţara. Veştile bune sunt că octombrie vine cu vreme ceva mai caldă. De asemenea, specialiştii au anunţat că frigul va fi însoţit de ploi slabe.

METEO Vom avea o toamnă blândă

Meteorologii au emis, vineri, prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Specialiştii susţin că temperaturile vor fi peste mediile multianuale în lunile octombrie, noiembrie şi decembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite