Lobby-ul LGBT joacă tare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu format dintr-un român şi-un american, căsătoriţi în Belgia, doreşte ca uniunea lor să fie recunoscută şi-n România. Bineînţeles, exact în ziua în care ar trebui să ne hotărâm dacă căsătoria în România poate fi formată doar dintr-un bărbat şi-o femeie.

Nu contează că în state precum Germania, Italia, Cehia, Elveţia, Grecia(!) vorbim de parteneriate civile recunoscute legal care garantează, practic, aceleaşi drepturi ca o căsătorie şi nimeni nu urlă pe Facebook că în aceste ţări persoanele care aparţin de minorităţile sexuale sunt discriminate.

Nu contează că bărbaţii non-heterosexuali, în proporţie covârşitoare (studiu de caz: Olanda), nu doresc neapărat să se căsătorească şi n-au cerut niciodată expré acest lucru, ci doresc doar ca parteneriatele lor să aibă un statut legal.

Tot ce contează e că-n România se doreşte egalitate deplină... sau nimic. Şi pentru asta militează nişte persoane care nu fac parte din comunitatea LGBT, dar pretind că le reprezintă interesele.

În tot acest timp, nimeni din partea comunităţii LGBT nu propune o dezbatere publică despre posibilitatea parteneriatelor civile. Acest lucru e de neimaginat în România. Sunt mult prea mulţi conservatori încuiaţi. Trebuie înlocuiţi urgent cu liberali deschişi la minte. Cu ajutorul comunităţii gay. Pardon, profitând de naivitatea lor.

Ştiţi cum se numesc la Kremlin persoanele care pot fi manipulate atât de uşor? Idioţi utili.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite