Florian Bodog: Ministerul Sănătăţii face demersurile necesare pentru construcţia celor trei spitale regionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, spune că va face demersurile necesare pentru construcţia celor trei spitale regionale, astfel încât construcţia efectivă să înceapă în 2018.

„Vreau să o asigur că Ministerul Sănătăţii va face toate demersurile necesare astfel încât construcţia celor trei spitale regionale să înceapă cât mai repede în cursul anului 2018, pentru a ne asigura că nu se pierd banii alocaţi”, a scris Bodog pe pagina lui de Facebook. 

Postarea vine în contextul în care comisarul european Corina Creţu a avut o discuţie cu premierul Mihai Tudose şi i-a transmis că România va primi sprijinul Băncii Europene de Investiţii pentru a construi trei spitale regionale începând de anul viitor.

Tudose: S-a reuşit deblocarea a 600 de milioane de euro

Marţi, la Bruxelles, vorbind despre fondurile europene, Mihai Tudose a afirmat că în această săptămână s-a reuşit deblocarea a 600 de milioane de euro. Şeful Executivului a precizat că s-a întâlnit la Bruxelles cu Corina Creţu, precizând că aceasta este „un sprijin extraordinar” pentru România. 

Oficialul a făcut referire şi la deblocarea fondurilor pentru proiectul care vizează construirea a trei spitale regionale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite