Opt adevăruri nespuse despre situaţia câinilor vagabonzi. Când se va rezolva cu adevărat problema maidanezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maidanezii au ajuns o reală problemă, care a stârnit o dispută în societatea românească
Maidanezii au ajuns o reală problemă, care a stârnit o dispută în societatea românească

Problema câinilor comunitari a generat numeroase dispute în societatea românească, divizând-o în două tabere ireconciliabile. O tabără doreşte rezolvarea urgentă a acestei probleme, în special prin eutanasierea patrupedelor, în timp ce o alta doreşte o soluţie umanitară, dar care nu are o rezolvare atât de rapidă.

In tot acest scandal, de castigat au doar cei care profita de pe urma acestei situatii, companiile si ONG-urile care utilizeaza fonduri publice pentru gestionarea acestei probleme. In schimb, au de pierdut cetatenii tarii, dar si cainii de pe strazi.

Vinovati

In plus, in mod cert, vinovata pentru aceasta situatie este clasa politica din tara noastra, care nu a miscat nici un deget pentru solutionarea reala a acestei probleme.

A venit momentul sa spunem lucrurilor pe nume, sa dam la iveala lucruri nespuse despre aceasta situatie. Iar Econtext va prezinta o lista de OPT adevaruri nespuse despre cainii comunitari, opt lucruri ascunse, dar stiute de multa lume. Doar cand aceste adevaruri vor fi aduse la lumina, doar atunci vom rezolva definitiv aceasta problema.

Citiţi pe econtext.ro cele opt adevăruri nespuse despre problema câinilor comunitari

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite