ANM: Judeţele Timiş, Gorj şi Vâlcea, sub cod galben de ceaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe ale ţării. Meteorologii avertizează că vizibilitatea poate scădea chiar şi sub 50 de metri în unele zone ale ţării.

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au emis două avertizări cod galben de ceaţă pentru următoarele judeţe:  Timiş, Arad şi Hunedoara (inclusiv drumurile naţionale şi europene aferente)- în intervalul orar 7.10-9.00- şi local în judeţele Gorj, Vâlcea şi Dolj, inclusiv în municipiul Craiova, dar si pentru drumurile naţionale şi europene aferente- în intervalul 7.00-10.00.

Cum va fi vremea la final de săptămână

 

VINERI - Vreme frumoasă

Presiunea atmosferică rămâne ridicată, care va asigura, în general, vreme frumoasă. Doar dimineaţa în zonele joase vor fi ceva nori stratiformi şi pe arii restrânse ceaţă, singurul fenomen demn de semnalat. 

Cerul va fi variabil, dar cu precădere noaptea, în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă şi, izolat, va ploua slab. Vântul va fi mai agitat în Moldova, în Bărăgan şi în Dobrogea, iar maximele pleacă de la 7 grade în nordul Moldovei şi ajung la 15 grade în sudul ţării. De o vreme mai plăcută se bucură, vineri, şi locuitorii Capitalei. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, mai ales în zonele preorăşeneşti, dar, după disiparea ei, soarele va fi mai generos decât în zilele anterioare. Maxima zilei va fi de 13 grade.

vreme vineri 31 octombrie

SÂMBĂTĂ - Înnorat şi temperaturile scad

Luna noiembrie debutează cu înnorări temporare, mai ales în zonele extracarpatice, iar în zonele joase, dimineaţa, va fi ceaţă pe arii restrânse. Vântul va sufla ceva mai turbulent în sud-est. Vremea se răceşte uşor în cea mai mare parte a ţării, astfel încât maximele se vor situa în general între 6 grade în nordul Moldovei şi cel mult 14 grade în Oltenia.

DUMINICĂ Vreme plăcută, fără ploi

Deşi în zonele joase în primele ore va fi înnorat, pe alocuri ceaţă, spre miezul zilei vremea devine tot mai plăcută, cu cerul variabil. Nu se pune problema precipitaţiilor, iar vântul nu va fi agitat în nicio zonă a ţării. Maximele vor fi de la 8 grade în centru până la 14 grade în Deaurile de Vest.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite