Vochiţoiu, liderul senatorilor PPDD: „Predoiu este prea prieten cu toată lumea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Haralambie Vochiţoiu, liderul grupului PPDD din Senat FOTO glasul-hd.ro
Haralambie Vochiţoiu, liderul grupului PPDD din Senat FOTO glasul-hd.ro

Liderul senatorilor PPDD,  Haralambie Vochiţoiu, vede cu ochi buni intrarea în politică a lui Cătălin Predoiu, ales prim-vicepreşedinte PDL, însă consideră că problema fostului ministru al Justiţiei este că are prea mulţi prieteni.


„Cătălin Predoiu este un personaj politic interesant, are însă o problemă, este prea prieten cu toată lumea. Trece graniţele unui partid politic. Este o apariţie interesantă pe scena politică“, a afirmat liderul grupului PPDD din Senat.

Vochiţoiu i-a invitat pe toţi românii care au un cuvânt de spus să intre în politică.

Delegaţii PDL s-au strâns sâmbătă la Palatul Parlamentului pentru două decizii arzătoare: suspendarea lui Cristian Preda şi înscăunarea lui Cătălin Predoiu. În cazul fostului ministru al Justiţiei lucrurile au decurs previzibil, desemnarea lui Predoiu în funcţia de prim-vicepreşedinte fiind votată cu o majoritate covârşitoare, 552 de voturi „pentru“ şi doar opt „împotrivă“.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu este şi propunerea pentru premier al guvernului alternativ al PDL. Anunţul a fost făcut, luni, de liderul democrat-liberal Vasile Blaga.




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite