Vanghelie, despre vizita făcută lui Băsescu de Oana Niculescu-Mizil: A fost o vizită amicală. Motivul întâlnirii, o „surpriză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie. FOTO David Muntean
Marian Vanghelie. FOTO David Muntean

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian vanghlelie, a anunţat, miercuri, pe Facebook, faptul că vizita făcută lui Traian Băsescu de partenera sa, Oana Niculescu-Mizil, nu are legătură cu problemele juridice ale fostului social-democrat sau posibile afaceri imobiliare, ci e legat de un demers „surpriză“.

Întâlnirea surprinsă de jurnaliştii Antenei 3 a stârnit numeroase speculaţii referitoare la ceea ce ar fi fiscutat fostul preşedinte al României şi partenera lui Vanghelie. Întâlnirea a fost confirmată atat de Traian Băsescu, cât şi de Marian Vanghelie. Însa, motivul întalnirii nu a fost prezentat cu adevarat, iar primarul suspendat al sectorului 5 anunţă ca dezvaluirea va fi o surpriză.

„Pentru a nu mai da naştere la alte speculaţii şi scenarii, fac scurte precizări pentru presă referitoare la vizita pe care Oana Niculescu-Mizil, soţia mea şi mama fiicei mele Maria, i-a facut-o domnului preşedinte Traian Basescu. Specific faptul că a fost o vizită particulară, amicală, în care nu au fost referiri la vremelnicele mele probleme juridice şi nici la schimburi sau cumpărări de locuinţă, sau alte afaceri imobiliare, aşa cum s-a speculat în presă. La momentul oportun, voi dezvălui adevăratul motiv pentru care a avut loc această întâlnire. Va fi o surpriză!“, a anunţat într-un mesaj pe Facebook Vanghelie. 

Primarul suspendat al Sectorului 5 a avut un mesaj şi pentru persoana pe care o consideră în spatele urmăririi activităţii îndeaproape a partenerei sale de viaţă. „Să-i spuneţi un singur lucru domnului general: că dacă mă urmareşte pe mine să înteleagă şi ceilalţi politicieni, şi domnul Blaga, si doamna Gorghiu, şi domnul Dragnea, ca acel general îi urmăreşte şi pe ei. Ar trebui să fim îngrijoraţi că se ocupă cineva şi urmareşte o mare parte din clasa politică, nu ceea ce discut eu cu domnul Geoană, cu domnul Basescu“, a declarat Vanghelie, citat de România TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite