Vacanţele politicienilor din an electoral, doar la munte sau pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vacanţele politicienilor
Vacanţele politicienilor

Liderii politici şi-au petrecut vacanţa de vară în ţară - la mare sau la munte – calculând că destinaţiile exotice i-ar putea trage în jos la alegerile parlamentare din toamnă.

Oamenii politici au dat străinătate pe destinaţiile de vacanţă din România, în condiţiile în care peste numai două luni începe campania electorală, iar plecarea în locuri exotice ar putea fi taxată de alegători. Spre exemplu, preşedintele Klaus Iohannis, politician care în ultimii ani şi-a petrecut vacanţa pe plajele din Miami sau Madeira, a ales în acest an să meargă la munte în România, la Bâlea Lac.

Unul dintre politicienii care s-au distrat cel mai bine în această vară e deputatul Elena Udrea. Fostul lider PMP aproape a făcut naveta  între Mamaia şi Bucureşti, în condiţiile în care săptămânal  trebuie să se prezinte la Poliţie, întrucât se află sub control judiciar.

Vasile Blaga, unul dintre cei doi copreşedinţi ai PNL, şi-a făcut vacanţa la Mamaia, unde a mers să se bronzeze şi să se distreze. Politicianul, care pe 26 iulie a împlinit 60 de ani, şi-a serbat şi ziua de naştere la mare, înconjuurat de vechi prieteni din PDL. Printre participanţi au fost şi Cătălin Predoiu, dar şi Adriean Videanu.  Nota de plată venită la finalul petrecerii a fost, potrivit cancan.ro de aproximativ 500.000 de lei.

Pe de altă parte, celălalt copreşedinte al liberalilor, Alina Gorghiu, şi-a petrecut vara în preajma băieţelului său de aproximativ trei luni.  În sânul familiei a stat şi Cătălin Predoiu, politician care a plecat în vacanţă în judeţul Argeş, în apropierea muntelui.

Udrea a postat şi pe Facebook poze romantice, la apus 
FOTO Facebook

image

Vasile Blaga a pozat, ziua, în bunic protector, iar noaptea, în restaurantele de pe litoral,  s-a transformat în copreşedinte dansator. 

FOTO Click

image

Deputatul Cristian Rizea care în primăvară le-a cerut colegilor din Parlament să nu-i ridice imunitatea pentru a nu-şi lăsa fiul fără tată, a uitat de problemele cu DNA şi s-a distrat alături de familie tot pe litoralul românesc. 

FOTO Click

image

Preşedintele Klaus Iohannis  a mers la Bâlea Lac, drumeţiile montane fiind una dintre pasiunile sale declarate. „Avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa“, a fost concluzia lui Iohannis. 
FOTO Facebook

image

Cătălin Predoiu a încercat să uite înfrângerea de la alegerile locale la munte, unde a cules afine. FOTO Facebook

image

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea , şi-a luat o singură zi de vacanţă şi a plecat cu bicicleta pe drumuri de munte. 

FOTO Facebook

image

De loc din Rădăuţi, deputatul PNL Steliana Miron l-a însoţit pe omul de afaceri Gigi Becali într-o vizită la Mânăstirea Putna. 

FOTO Facebook Steliana Miron

image

Adrian Videanu, fostul ministru al Economiei, a dat plaja de fiţe de la Monaco pentru frumuseţile autohtone. 
FOTO Click

image

Pentru Alina Gorghiu a fost prima vacanţă ca mamă. 

FOTO Facebook Alina Gorghiu

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite