Udrea, atac dur la premier: „Nu doar că nu are conţinut, dar este definit de obsesia mediatică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul
Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a scris pe un site de socializare că Victor Ponta are tupeu şi este arogant, deoarece îi acuză pe alţii de circ după ce, astă-vară, el însuşi a făcut circ din privatizarea Oltchim, CFR Marfă şi din aducerea în ţară a lui Omar Hayssam.

Afirmaţia vine în contextul declaraţiei făcută de premier, miercuri dimineaţă, şi potrivit căreia relaţia sa de coabitare cu preşedintele funcţionează foarte bine, în sensul că el, ca prim-ministru, se ocupă de pâine, iar preşedintele este preocupat "de circ".

„«Eu ma ocup de pâine, Preşedintele de circ»,  zise Victor Ponta în timp ce executa cu mare talent o acrobaţie la trapez, iar dedesubt, pe arenă, se învârteau zebre, ponei şi maimuţe! Acum mai bine de un an, când cei mai mulţi apreciau prestaţia mediatică a Premierului, am spus ceva ce astăzi este evident pentru toata lumea. Victor Ponta este doar comunicare. Nu doar că nu are niciun conţinut, dar este definit de obsesia mediatică. După circul de vara trecută jucat pe scena Europei, după circul privatizării Oltchim, circul de la Mechel, acum cel de la CFR Marfă, dupa ce ai transformat în circ problema fondurilor europene alocate României sau aducerea în tara a lui Omar Hayssam, să ii acuzi pe alţii de ceea ce tu faci permanent, ei, uite tupeu şi aroganţă!“, scrie Udrea.

Deputatul mai spune că a auzi din gura premierului o astfel de frază este „exeplificarea a perfectă a ceea ce reprezintă acest politician, care, din păcate pentru România, astăzi este prim-ministru: „Nicio realizare, multe promisiuni neonorate, eşecuri majore în fruntea Guvernului, toate acoperite de circ! Circ mediatic, pe care, oricât de bună ar fi strategia consilierilor englezi, nu le-ar putea reuşi atât de bine fără un talent nativ de excepţie! Pe mulţi alţii, chiar oameni politici, jena, ruşinea, bunul simţ, teama de ridicol, onoarea, i-ar opri să facă precum Ponta. Pe el nu îl opreşte nimic“. 

În încheiere, Elena Udrea se întreabă: „Problema este, ce câştigă ţara cu Victor Ponta în rol de mare clovn?!“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite