Traian Băsescu a plecat într-o nouă vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Rtv.net
Foto: Rtv.net

Preşedintele Traian Băsescu a preferat să se relaxeze din nou la Predeal, la vila de protocol, în loc să meargă la ceremonia de incinerare a fostului senator Sergiu Nicolaescu.

Întrucât nu a mai putut ajunge la ceremonia de incinerare a fostului senator, şeful statului a trimis o coroană de flori.

Şeful statului a ajuns la Predeal sâmbătă dimineaţa, la trei zile după concediul de Anul Nou, împrenă cu soţia sa, Maria, potrivit Rtv.net.

Preşedintele şi-a petrecut Revelionul la Covasna, împreună cu soţia sa, cărora li s-au alăturat cele două fiice, Ioana şi Elena, şi soţul celei din urmă, Bogdan Ionescu.

Familia prezidenţială a petrecut Revelionul la un hotel de patru stele din staţiune, alături de Elena Udrea şi de soţul acesteia, împreună cu familia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, fin al şefului statului.

Preşedintele şi soţia sa au ieşit zilnic la plimbare în perioada petrecută în Covasna. Duminică, înainte de Revelion, şeful statului a declarat că îşi doreşte multe pentru noul an, dar că, în special, vrea să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program "cu multe beneficii pentru români".
De Crăciun, Traian Băsescu a fost, împreună cu soţia sa, tot la Predeal, la vila de protocol.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite