Traian Băsescu: Dragnea, vorbeşti cu tupeu despre lovitura de stat dată de Iohannis. Ai uitat reţeta loviturii de stat din 2012 ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PMP Traian Băsescu a comentat, ironic, declaraţiile lui Liviu Dragnea, potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis a încercat să dea o lovitură de stat prin participarea la protestele faţă de legea graţierii. Băsescu îi reaminteşte lui Dragnea de „lovitura de stat din vara anului 2012“.

„Dragnea, vorbeşti cu tupeu despre lovitura de stat dată de Iohannis. Eu nu spun că Iohannis a făcut cel mai inspirat lucru participând la un miting neautorizat cu un discurs nepotrivit împrejurărilor. Dar, Dragnea, ştii când ar fi fost lovitură de stat? Îţi spun eu: dacă te schimba pe tine din funcţie şi îşi punea omul lui la Cameră, dacă îl schimba pe Tăriceanu şi îşi punea omul lui la Senat, dacă schimba Avocatul Poporului şi îşi punea omul lui, dacă schimba legea de funcţionare a CCR, după care emitea un decret de revocare a premierului. Asta DA lovitură de stat, măi Dragnea. Sau ai uitat reţeta loviturii de stat din vara anului 2012 la care tu ai fost alături de Antonescu, Ponta şi alţi aventurieri politici? Ce-i drept, şi Iohannis a susţinut lovitura de stat din 2012, dar nu-l judec pentru că are imunitate (ha, ha, ha....)“, a scris Băsescu pe Facebook. 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat duminică seară că preşedintele Klaus Iohannis s-a situat în afara legii participând la protestul din Capitală privind proiectele de ordonanţe privind graţierea şi modificarea Codului Penal. El a transmis că l-a „găsit pe preşedintele României în fruntea unei noi mineriade” şi că acesta este „un început de lovitură de stat”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite