Teodor Atanasiu, numit şef de campanie al lui Marian Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful de campanie al lui Marian Munteanu, Teodor Atanasiu. FOTO Arhivă Adevărul
Şeful de campanie al lui Marian Munteanu, Teodor Atanasiu. FOTO Arhivă Adevărul

Organizaţia  PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune să candideze din partea PNL.

„Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a supus votului Biroului Politic al Municipiului Bucureşti aprobarea numirii prim-vicepreşedintelui PNL, Teodor Atanasiu, în funcţia de şef de campanie al candidatului Marian Munteanu la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti”, precizează comunicat al organizaţiei municipale din Bucureşti. Propunerea a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

Teodor Atanasiu a fost liberalul responsabil de purtarea discuţiilor cu Marian Munteanu. Atanasiu a fost şi cel care a venit cu Munteanu la şedinţa BPN a PNL, de marţi serară, când fostul lider al studenţilor din Piaţa Universităţii a fost  validat şi prezentat oficial drept  candidat al liberalilor pentru Capitală.

Întrebat miercuri seară la Antena 3 cine şi când i-a oferit postul de candidat al PNL la Primăria Capitalei, Munteanu a răspuns: „Nu sunt sigur... să nu greşesc. Cred că domnul Atanasiu sau domnul Predoiu, chiar nu ştiu cum au discutat dânşii“. Peste câteva momente, a precizat că nu îl cunoştea pe Cătălin Predoiu şi a afirmat: „M-a sunat domnul Atanasiu“, spunea Munteanu. 

Teodor Atanasiu a fost până în decembrie 2015 unul din cei doi copreşedinţi ai organizaţiei PNL Bucureşti, moment în care şefia organizaţiei a fost preluată de Cătălin Predoiu. De asemenea, Atanasiu  este unul dintre cei mai influenţi politicieni din partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite