Taberele din USR au ajuns la compromis: Ghinea a fost înlocuit din funcţia de secretar al Camerei cu un alt deputat din aripa liberală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USR l-a înlocuit din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor pe Cristian Ghinea cu Ionuţ Moşteanu, deputat aflat tot în aripa liberală a partidului, deşi grupul deputaţilor USR este dominat de oamenii lui Nicuşor Dan. Schimbarea reprezintă, de fapt, un compromis între cele două tabere.

Grupul deputaţilor USR este dominat de susţinătorii lui Nicuşor Dan, care au cerut schimbarea lui Cristian Ghinea din funcţia se secretar al Camerei Deputaţilor, ca semn de răzbunare pentru referendumul intern soldat cu plecarea lui Nicuşor Dan din partid. Numai că Cristian Ghinea a refuzat să plece din conducerea Camerei Deputaţilor şi a cerut ca schimbarea sa să fie supusă la vot în interiorul grupului. Pentru a nu declanşa un nou scandal intern, cele două părţi au ajuns la o înţelegere: Ghinea a fost schimbat cu un alt deputat din tabăra USR- liberal: Ionuţ Moşteanu. 

 „Adevărul“  a scris ieri că USR nu-l va propune pentru încă un mandat de secretar al Camerei Deputaţilor pe Cristian Ghinea, ca urmare a conflictului cu Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite