Surse. Vanghelie vrea în Parlament. Pe listele cărui partid va candida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie, la intrarea în sediul PER
Marian Vanghelie, la intrarea în sediul PER

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie vrea să obţină un mandat de parlamentar, iar pentru acest lucru negociază o alianţă a Partidului Dreptăţii Sociale cu Partidul Ecologist Român, potrivit unor surse politice.

După eşecul de la alegerile locale, unde Marian Vanghelie şi-a pierdut funcţia de primar al Sectorului 5, fostul edil vrea să rămână în viaţa politică prin intrarea în Parlament. Fostul primar al Sectorului 5 e gata să bată balma cu Partidul Ecologist din România pentru o alianţă cu Partidul Dreptăţii Sociale, formaţiune din partea căreia a şi candidat la locale, potrivit unor surse politice. 

Marian Vanghelie

O apropiere de PER a avut şi PSD care la începutul lunii septembrie vorbea de negocieri cu această formaţiune pentru o coaliţie electorală. „PSRO poate să fie unul dintre aceste partide (n.r.  - cu care să discutăm pentru o colaborare), dacă ne vom întâlni şi dacă vom găsi util că merită să facem această colaborare. Alte discuţii cu PER“, declara Liviu Dragnea la începutul lunii septembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite