Primul senator PSD care se delimitează de Cătălin Rădulescu: De 24 de ore aştept cel puţin nişte scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD de Cluj Horia Nasra a declarat, miercuri, că de 24 de ore aşteaptă ”cel puţin nişte scuze” din partea deputatului PSD Cătălin Rădulescu, după ce acesta a declarat că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunurile cu apă şi că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, spunând că ”rolul unui parlamentar nu este să disperseze românii cu tunurile de apă”.

Într-o postare scrisă, miercuri, pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Horia Nasra a explicat că aşteaptă scuze din partea lui Cătălin Rădulescu, după ce colegul său de partid a făcut mai multe declaraţii scandaloase într-un interviu pentru Adevărul. 

„De 24 de ore aştept cel puţin nişte scuze. Rolul unui parlamentar nu este nici să disperseze românii cu tunurile de apă, nici să păzească «weltanschauungul» cu AKM-ul în mână, nici să muncească pe 5.300 lei, dacă este nemulţumit, în condiţiile în care este parlamentar într-un partid de #stânga, într-o ţară plină de pungi de sărăcie”, a scris senatorul PSD.

El a mai spus şi că presa nu trebuie intimidată. „De asemenea, libertatea presei este un drept care nu poate fi cumpărat, nici modificat prin intimidări. Vă asigur, stimaţi cetăţeni, că pariul generaţiei mele din Parlament este în primul rând respectul faţă de români indiferent de opţiunilor lor politice”, a mai scris Nasra.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a deschis, marţi, dosar penal în cazul declaraţiilor deputatului PSD Cătălin Rădulescu şi face cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, după declaraţiile lui Cătălin Rădulescu pentru Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunurile cu apă şi cele referitoare la mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească din nou, trei persoane din judeţul Argeş au solicitat Parchetului Curţii de Apel Piteşti să se autosesizeze.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite