Robert Turcescu, înlocuit în fruntea PMP Bucureşti de fostul lider UNPR Valeriu Steriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu FOTO Eduard Enea
Robert Turcescu FOTO Eduard Enea

Fostul preşedinte UNPR Valeriu Steriu a fost ales, marţi, preşedintele PMP Bucureşti, înlocuindu-l, astfel, în funcţie pe Robert Turcescu, candidatul partidului la Primăria Capitalei, care a primit doar un vot, potrivit unor surse din PMP.

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a obţinut nouă voturi în favoarea sa, în timp ce Robert Turcescu, contracandidatul său, a fost votat de un singur membru, potrivit unor surse politice din PMP. Robert Turcescu a obţinut doar 6,43% din numărul voturilor exprimate pentru Primăria Capitalei, iar votul pentru consilieri generali a fost de 7,07%.

La nivelul filialelor de Sector, puterea s-a împărţit în mod egal între PMP şi vechiul UNPR. Astfel, UNPR a preluat conducerea organizaţiilor PMP Sector 2, Sector 5 şi Sector 6, iar restul filialelor au rămas la vechiul PMP.

Rezultatul alegerilror pe Sectoare:

Sectorul 1 - Sebastian Moise (PMP)

Sectorul 2 - Cezar Soare (UNPR)

Sectorul 3 - Adrian Florescu (PMP)

Sectorul 4 - Gabriel Rădulescu (PMP)

Sectorul 5 - Răzvan Rotaru (UNPR)

Sectorul 6 - Constantin Tomescu (UNPR)

La Palatul Parlamentului, a avut loc, pe 20 iulie,  Congresul de fuziune dintre UNPR şi PMP. Din această contopire s-a născut noul PMP, "a treia forţă politică a ţării", după cum l-a numit Traian Băsescu, preşedintele partidului. Practic, formaţiunea lui Gabriel Oprea a dispărut de pe scena politică, după şase ani în care a făcut şi a desfăcut Guverne.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite