Reacţia lui George Maior după ce Becali a spus că i-ar fi oferit ambasadorului 10.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a respins afirmaţiile lui Gigi Becali, spunând că sunt doar nişte minciuni. „Nu am luat bani de la nimeni niciodată şi îmi rezerv dreptul de a-i acţiona în judecată pe cei care lansează asemenea enormităţi”, a precizat ambasadorul.

Reacţia lui George Maior vine după ce Gigi Becali a declarat într-o emisiune TV că i-ar fi oferit fostului şef SRI 10.000 de dolari. Patronul FCSB a dezvăluit că ar fi făcut asta cu şapte ani înainte să ajungă după gratii şi că l-ar fi sponsorizat pe tatăl lui Maior pentru o casă.

„Eu trebuia să mă întâlnesc cu Maior, înainte să mă condamne. Mi-au zis că mă sună el marţi şi marţi nu m-a mai sunat. Nu mi-a mai răspuns Maior, mincinosul. Eu cu zece ani înainte i-am dat 10.000 de dolari, l-am sponsorizat pe tatăl lui pentru o casă. Maior, mincinosul nu mi-a mai răspuns la telefon” a spus Becali.

Ambasadorul a catalogat afirmaţiile drept nişte minciuni şi a precizat că-şi rezervă dreptul de a-i da în judecată pe cei care încearcă să-i discrediteze reputaţia prin astfel de declaraţii. 

„Referitor la calomniile vehiculate în spaţiul public de către domnul Gheorghe Becali, resping cu fermitate asemenea minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodată şi îmi rezerv dreptul de a acţiona în judecată pe cei care lansează asemenea enormităţi care fac parte evident dintr-un efort mai larg de discreditare sistematică a reputaţiei mele”, a declarat George Maior.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite