Petre Daea explică de ce e atacat de unii lideri din opoziţie: Sunt vegetarieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Agriculturii, Petre Daea. FOTO Inquam Photos
Ministrul Agriculturii, Petre Daea. FOTO Inquam Photos

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat că ştie unii lideri din opoziţie care sunt vegetarieni şi încearcă prin atacurile la el, pe tema pestei porcine, să aibă „o rampă de lansare politică“.

Într-o emisiune la Antena 3, Daea a acuzat unii politicieni  de faptul că vor să transforme subiectul pestei porcine africane într-o „rampă de lansare politică“, deşi unii dintre ei sunt „vegetarieni“.

Daea a continuat acuzând că sunt „doi lideri de partid care bat tare în tobă“ că „nu mănâncă carne de porc“. 

„Le cunosc interesele, pentru că le pot demonstra ce interes au avut de-a lungul vremii, pentru acest domeniu şi că nu au lăsat în urma lor nimic pe care să-l iei cu mâna şi să spui domnule ăstea sunt făcute de mine, dacă o iei cu unii prin ţară şi îi întrebi pe unde ai lăsat tu urme? Ei nu ştiu”, a mai afirmat ministrul Agriculturii, citat de HotNews.ro.  

România se confruntă din plin cu efectele peste porcine, zeci de mii de porci fiind sacrificaţi pentru a nu mai răspândi boala. Ministrul Agriculturii chiar a explicat cum fermierii sunt afectaţi de ceea ce se întâmplă, aceştia ajungând să-şi piardă afacerile. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite