PDL Dolj nu o va susţine pe Elena Udrea pentru şefia partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea intră în cursa pentru PDL alături de Vasile Blaga Foto Adevărul
Elena Udrea intră în cursa pentru PDL alături de Vasile Blaga Foto Adevărul

Deputatul PDL Ştefan Stoica a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că PDL Dolj nu va susţine candidatura Elenei Udrea la şefia partidului, preconizând că aceasta nu va reuşi să obţină mai mult de „zero voturi“.


„Scopul unui partid este acela de a prezenta un program de guvernare care să adune foarte multe voturi, dar cu reprezentanţi, cu oameni care aduc voturi. Şi am convingerea fermă că dacă doamna Udrea va reuşi să strângă numărul de semnături pentru moţiunea dânsei, în judeţul Dolj mai mult de zero voturi nu o să ia. Poate cel mult două voturi dacă mai erau domnul Solomon şi domnul Vişan. Din păcate, aceasta este realitatea, am discutat cu oamenii şi avem capacitatea să fim raţionali şi să dorim binele partidului“, a declarat Ştefan Stoica, menţionând că decizia a fost luată în urma discuţiilor cu aleşii locali, dar şi cu liderii organizaţiilor din judeţ.

Stoica a mai spus că alegerile trebuie să aibă loc în partid, şi nu la televizor, în emisiunile de dezbatere politică. Aceeaşi idee a fost susţinută şi de deputatul PDL Constantin Dascălu.

„Sper ca această Convenţie să fie făcută cu 5.000 de delegaţi, asta înseamnă că vor participa aleşii locali, membri de partid care îşi vor spune părerea şi vom transmite un mesaj foarte clar către cetăţeni că deciziile se iau în partid, nu la televizor“, a declarat Constantin Dascălu.

Vineri, la Roman, Elena Udrea şi-a anunţat candidatura la şefia PDL. „În momentul în care am decis să îmi anunţ candidatura, marţi am sunat la domnul preşedinte Vasile Blaga şi i-am spus, am sunat şi la domnul Emil Boc şi la preşedintele Traian Băsescu. Au fost şi oameni pe care i-am sunat şi pe care nu i-am întâlnit în Parlament. Nu am vrut ca această candidatură să fie o surpriză pe care o anunţ la televizor“, a mai spus Udrea .

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite