Orban: Dragnea s-a ascuns ca o găină fricoasă prin sediile de partid. Azi simţim ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, că liderul PSD Liviu Dragnea s-a asuns în timpul campaniei electorale în sediile partidului pe care îl conduce, ca „o găină fricoasă”, fiind păzit de jandarmi şi de alte forţe de ordine.

„Puterea este în mâinile oamenilor. Noi am făcut o campanie directă, o campanie cinstită, o campanie onestă, în timp ce Dragnea s-a ascuns ca o găină fricoasă prin sediile de partid şi chiar atunci când a încercat să scoată capul în lume, a fost păzit de cordoane de jandarmi, de forţe de ordine şi a fugit de români. Dragnea, ca o găină fricoasă, a refuzat participarea la orice dezbatere, la orice confruntare publică cu reprezentanţii Partidului Naţional Liberal, pitindu-se la Viaţa Satului sau la alte emisiuni regizate în care a transmis nişte mesaje toxice şi şi-a aruncat asupra românilor veninul pe care l-a adunat în el”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

Liderul liberal a vorbit şi despre interzicerea conducerii PNL de a aniversa la Vila Florica cei 144 de ani de la înfiinţarea partidului.

„În această zi de aniversare am simţit ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi, a vechililor grupaţi în jurul lui Dragnea, care au întinat memoria Brătienilor şi care au interzis conducerii Partidului Naţional Liberal, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, să aniverseze înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, la Vila Florica.Am să le transmit un mesaj acestor vechili care umilesc românii în fiecare zi, că Mausoleul de la Mărăşeşti nu este moşia lui Oprişan şi că nu poate Oprişan să interzică PNL, în an Centenar, să onoreze memoria românilor căzuţi în bătăliile de la Mărăşeşti, că Vila de la Florica nu este moşia PSD, Vila de la Florica aparţine fiecărui român şi de Vila de la Florica este legată istoria României, momente fundamentale care s-au petrecut în istoria României şi că nu ne puteţi interzice nouă, liberalilor, să cinstim memoria înaintaşilor noştri şi chiar dacă astăzi în mod abuziv nu aţi permis Partidului Naţional Liberal accesul la Florica, în curând nu veţi mai avea niciun fel de posiblitate de a comite abuzuri”, a adăugat Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite