Miting PNL.  Rareş Bogdan: Vor dezbateri despre mari laboratoare în care să intre Tăriceanu cu Dragnea să se drogheze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan deschide lista PNL. FOTO Facebook Rareş Bogdan
Rareş Bogdan deschide lista PNL. FOTO Facebook Rareş Bogdan

Rareş Bogdan, capul de listă al PNL pentru europarlamentare, a lansat mai multe atacuri foarte dure la adresa liderilor PSD şi ALDE, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu Tăriceanu.

„Mai este unul ajuns la a 5-a, a 6-a, a 7-a nevastă, dar care luptă pentru familia tradiţională. Acest individ e mai periculos decât celălalt. L-am vazut ca era preocupat recent nu să puna în dezbatere publica nevoia de spitale, de autostrazi, de investiţii, ci despre droguri, despre mari laboratoare, în care sa intre el cu Dragnea să se drogheze singuri.  Noi nu vrem dezbateri pe păcănele şi nici pe etnobotanice. Suntem popor creştin”, a spus Rares Bogdan.

Reprezentantul liberal a făcut mai multe acuzaţii şi a făcut unele comparaţii care depăşesc limitele unui discurs normal de campanie. „Nu poţi conduce România cu Carmen Dan, care a gazat oamenii pe 10 august, cu Codrin Ştefănescu, cap de cauciuc, cu Mitralieră-Rădulescu, cu bolşevicul Nicolicea“, a completat Rareş Bogdan. 

Şi Ludovic Orban a avut mai multe atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD fiind făcut „şobolan“.

PSD Vrancea a anulat mitingul electoral programat duminică după-amiază la aceeaşi oră la care va avea loc o acţiune similară organizată de filiala judeţeană a PNL Vrancea. De asemenea, reprezentanţii ALDE şi UNPR Vrancea, care aveau autorizaţie pentru manifestări electorale, au anunţat că le anulează.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite