Ministrul interimar al Cercetării, anunţat de Dăncilă. Cine va ţine locul lui Burnete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că l-a propus pe vicepremierul Viorel Ştefan pentru a prelua interimar portofoliul Cercetării şi Inovării, propunerea fiind transmisă către Cotroceni.

Viorica Dăncilă a precizat, în cadrul unor declaraţii făcute în judeţul Argeş, că propunerea a fost deja transmisă către Cotroceni, pentru a fi semnată de preşedintele Klaus Iohannis

Ministrul Cercetării, Nicolae Burnete, şi-a anunţat demisia, în 31 august, fiind primul membru al Cabinetului Dăncilă care recurge la acest gest. „Ministrul Cercetării şi Inovării, prof.dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în această dimineaţă mi-am depus demisia la Cabinetul premierului. Demisia mea este irevocabilă şi cel puţin la acest moment, nu va face subiectul unei conferinţe de presă", a fost mesajul postat site-ul Ministerului Cercetării.

Viorel Ştefan a mai fost anterior ministru de Finanţe în Guvernul Grindeanu, iar în prezent e doar vicepremier pentru probleme care ţin de finanţe şi economie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite