Mesajul lui Tăriceanu pentru Dăncilă: ”Dragă Viorica...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi transmite Vioricăi Dăncilă că i-a oferit de mai multe ori sprijinul pentru a veni în Parlament cu un guvern mai bun, însă acum va veni trimisă de Klaus Iohannis, dar fără el.

„Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine...”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri seara, pe Facebook.

Mesajul liderului ALDE vine după ce Viorica Dăncilă a declarat, în cursul zilei de miercuri, că atât el, cât şi preşedintele Iohannis dau dovadă de un ”comportament imatur şi egoist”. Afirmaţiile premierului au fost făcute în contextul în care Klaus Iohannis a respins propunerile de miniştri ai PSD şi a cerut din nou demisia Vioricăi Dăncilă de la şefia guvernului. 

”Am văzut laşitatea dl Tăriceanu, minciunile dl Ponta, plângerile penale ale dl Orban, jignirile dl Barna, atacurile dl Iohannis”, a spus Dăncilă. ”Înţeleg că trebuie să mă lupt cu toţi aceşti bărbaţi de stat ai României care nu au înţeles că lupta este pe proiecte, nu pe cine ţipă mai tare. Eu de partea mea trebuie să am toţi oamenii de bine care vor echilibru, consens şi oameni responsabili în conducerea statului. Vom avea curaj să mergem în Parlament şi să ne uităm în ochii românilor pentru că nu am luat niciodată măsuri împotriva lor.”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite